Cliëntenraad

Hai-5 vindt het van belang dat cliënten meedenken en meedoen. De cliëntenraad van Hai-5 levert een bijdrage aan het behoud en/of verbetering van de kwaliteit van zorg. De onderwerpen betreffen altijd algemene zaken en nooit de persoonlijke situatie van één client. Heeft u een vraag of interesse mail dan naar: clientenraad@hai-5.nl. De leden van de Cliëntenraad willen zich graag aan u voorstellen:

ASTRID CONINGS

ASTRID CONINGS

Ik ben Astrid Conings-Jacobs, 39 jaar, getrouwd met Guido, moeder van Zara(12) en Zeb(7) en we wonen in Meerssen. Beide kids komen naar Hai-5. Als lid van de Cliëntenraad hoop ik voor onze en de andere kinderen bij Hai-5 een bijdrage te kunnen leveren in meedenken/ meebeslissen over alles wat onze kinderen aangaat bij Hai-5. Ik ben werkzaam als Ambtelijk secretaris Ondernemingsraad bij Radar. Heb ervaring met het werk van ondernemingsraden, cliëntenraden en ouderraden. Ben hiernaast actief oudercommissielid bij de scholen van onze kids. Interesses; sporten, boeken lezen, spelletjes met kids, films en series kijken, carnaval, creatief bezig zijn. Vooral genieten van de kleine dingen samen!

Sandra

Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben sinds kort betrokken bij de cliëntenraad omdat ik het belangrijk vind dat ouders betrokken zijn. Ouders kunnen anders kijken dan medewerkers en ik geloof er in dat we zo samen van Hai-5 een nog betere Hai-5 kunnen maken. Onze dochter Celine woont sinds de opening van het leefhuis in het leefhuis samen met andere kinderen en jongeren. Zij heeft ook nog een oudere zus. Mijn motto is samen sta je sterker.

MARTA LIMPENS

MARTA LIMPENS

Mijn naam is Marta Limpens, moeder van 3 fantastische kinderen. Ons oudste kind komt met veel plezier bij Hai-5 om samen met andere kinderen te koken en paardrijden. Dit heeft een geweldige positieve invloed op haar vaardigheden en sociaal-emotionele ontwikkeling. Ik ben afgestudeerd met een Master of Science in Psychology aan de Universiteit in Maastricht. In de afgelopen jaren ben ik lid geweest bij de MR van Adelante, VOPR en OPR bij SWV Maastricht-Heuvelland in PO en VO. Met veel enthousiasme en mijn ervaring hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de Cliëntenraad van Hai-5.